Preskocit navigáciu

Trebišovský 23. motorizovaný prápor vybral najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roka 2018


Trebišovský 23. motorizovaný prápor vybral najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roka 2018 V priestoroch 23.motorizovaného práporu Trebišov (23.mopr Trebišov) sa dňa 25. októbra 2018 uskutočnil výber najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva 23.mopr Trebišov. Komisia za účasti nového veliaceho poddôstojníka práporu nadrotmajstra Miloša Radiča, zložená z veliacich a výkonných poddôstojníkov rôt po dôkladnom zvážení a porovnaní výsledkov všetkých nominovaných profesionálnych vojakov nakoniec vybrala najlepších za výcvikový rok 2018. Rozhodujúcimi kritériami pri výbere boli služobné hodnotenie, hodnotenie z preskúšania pohybovej výkonnosti, výsledky zo streleckej prípravy a samozrejme ďalšie doplnkové kritériá pre výber.
Za najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva komisia vybrala vojaka Dominika Jónasa z roty bojového zabezpečenia a KIS. Titulom najlepší poddôstojník 23.mopr Trebišov sa bude pýšiť čatár Michal Lešo z 1. motorizovanej roty.
Obaja postupujú do výberu o najlepšieho vojaka a poddôstojníka 2. mechanizovanej brigády, ktorý sa uskutoční v dňoch 12. – 13. novembra 2018 v priestoroch Samohybného delostreleckého oddielu Michalovce.

V priestoroch 23.motorizovaného práporu Trebišov (23.mopr Trebišov) sa dňa 25. októbra uskutočnil výber najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva 23.mopr Trebišov. Komisia za účasti nového veliaceho poddôstojníka práporu nV priestoroch 23.motorizovaného práporu Trebišov (23.mopr Trebišov) sa dňa 25. októbra uskutočnil výber najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva 23.mopr Trebišov. Komisia za účasti nového veliaceho poddôstojníka práporu nV priestoroch 23.motorizovaného práporu Trebišov (23.mopr Trebišov) sa dňa 25. októbra uskutočnil výber najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstva 23.mopr Trebišov. Komisia za účasti nového veliaceho poddôstojníka práporu n

Autor: nrtm. Miloš RADIČ- veliaci poddôstojník práporu , Foto: rtn. Alena DUPLÁKOVÁ- Technik BOI a KIS - Dátum: 25.10.2018
Čítanosť: 4820
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share